Video: Maxime en Gerrit zingen When I Was Your Man in Liedje op het Eerste Gezicht

Video: Maxime en Gerrit zingen When I Was Your Man in Liedje op het Eerste Gezicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Maxime en Gerrit zingen <em>When I Was Your Man</em> in <em>Liedje op het Eerste Gezicht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maxime en Gerrit zingen When I Was Your Man in Liedje op het Eerste Gezicht. Slaat de vonk over? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime en Gerrit zingen When I Was Your Man in Liedje op het Eerste Gezicht. Slaat de vonk over?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's