Liedje op het Eerste Gezicht: Maxime en Michael stralen met Shallow (video)

Liedje op het Eerste Gezicht: Maxime en Michael stralen met Shallow (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em>: Maxime en Michael stralen met <em>Shallow</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maxime en Michael hebben gekozen voor het nummer Shallow. Ze zongen het samen in Liedje op het Eerste Gezicht. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime en Michael hebben gekozen voor het nummer Shallow. Ze zongen het samen in Liedje op het Eerste Gezicht.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's