Liedje op het Eerste Gezicht: Maxime en Menno zingen Make You Feel My Love (video)

Liedje op het Eerste Gezicht: Maxime en Menno zingen Make You Feel My Love (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het Eerste Gezicht</em>: Maxime en Menno zingen <em>Make You Feel My Love</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Maxime en Menno zongen samen Make You Feel My Love in Liedje op het Eerste Gezicht. Bekijk het gevoelige optreden hierboven. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime en Menno zongen samen Make You Feel My Love in Liedje op het Eerste Gezicht. Bekijk het gevoelige optreden hierboven.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's