Even Tot Hier: Niels en Jeroen zingen met kabinetsleden over excuses slavernijverleden

Even Tot Hier: Niels en Jeroen zingen met kabinetsleden over excuses slavernijverleden

Zaterdag 17 december 2022 om 23:48

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Niels van der Laan en Jeroen Woe zongen zaterdag in Even Tot Hier met het voltallige kabinet van Mark Rutte. Hoe dat klinkt, hoor je in onderstaande video.

<em>Even Tot Hier</em>: Niels en Jeroen zingen met kabinetsleden over excuses slavernijverleden Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 17 december. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Niels van der Laan en Jeroen Woe zongen zaterdag in Even Tot Hier met het voltallige kabinet van Mark Rutte. Hoe dat klinkt, hoor je in onderstaande video. SorrySorry zeggen, dat doen we, hoorde je in Even Tot Hier. Frank Weerwind zegt namens de regering sorry voor het slavernijverleden. Of was het toch Hans Weerwind? Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen op hilarische wijze, met alle kabinetsleden. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier: Niels en Jeroen zingen met kabinetsleden over excuses slavernijverleden

Sorry
Sorry zeggen, dat doen we, hoorde je in Even Tot Hier. Frank Weerwind zegt namens de regering sorry voor het slavernijverleden. Of was het toch Hans Weerwind? Niels van der Laan en Jeroen Woe zingen op hilarische wijze, met alle kabinetsleden.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's