John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (Isola di Beau): ‘Botsende ego’s’

John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (Isola di Beau): ‘Botsende ego’s’

John van den Heuvel is bij Isola di Beau openhartig over de ruzie die hij had met Peter R. de Vries, vlak voor de dood van de misdaadjournalist waren ze niet ‘on speaking terms’ en Van den Heuvel vindt het erg moeilijk dat ze het nooit hebben kunnen bijleggen. “Het is gewoon zwaar klote, om het maar heel voorzichtig uit te drukken.” Volgens hem was het respect een beetje weg en werden er een week voor de moord op De Vries nog boze blikken uitgewisseld. Volgens John waren het twee ego’s die botsten.

Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (<em>Isola di Beau</em>): ‘Botsende ego’s’ John van den Heuvel is bij Isola di Beau openhartig over de ruzie die hij had met Peter R. de Vries, vlak voor de dood van de misdaadjournalist waren ze niet ‘on speaking terms’ en Van den Heuvel vindt het erg moeilijk dat ze het nooit hebben kunnen bijleggen. “Het is gewoon zwaar klote, om het maar heel voorzichtig uit te drukken.” Volgens hem was het respect een beetje weg en werden er een week voor de moord op De Vries nog boze blikken uitgewisseld. Volgens John waren het twee ego’s die botsten. Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Olcay Gulsen in Isola di Beau over ziekte Ruud de Wild: "Hij schaamde zich ervoor" Bekijk deze video » Michiel Vos in Isola di Beau over George W. Bush: "Hij is niet die domme clown" Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (Isola di Beau): ‘Botsende ego’s’

Actuele video's

Meer actuele video's