HLF8 gemist? Danny 'The Mullet' Jansen debuteerde op WK Darts en won

HLF8 gemist? Danny 'The Mullet' Jansen debuteerde op WK Darts en won

Tuesday 20 December 2022 om 20:50

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Danny <em>'The Mullet'</em> Jansen debuteerde op <em>WK Darts</em> en won Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De 20 jarige Danny Jansen, ook wel bekend als 'The Mullet' won gisteren zijn debuutwedstrijd op het WK Darts in Londen. Bert, een goede vriend van Danny is bij HLF8 om te vertellen hoe bijzonder deze gebeurtenis en de aanloop naar deze overwinning was. Danny heeft al heel wat overwonnen in zijn leven, een ongeluk maakte voortijdig een einde aan het voetbaltalent dat hij had. Danny bleek nog een talent te hebben. Donderdag is zijn volgende wedstrijd tegen de Pool Krzystof Ratajski. Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

De 20 jarige Danny Jansen, ook wel bekend als 'The Mullet' won gisteren zijn debuutwedstrijd op het WK Darts in Londen. Bert, een goede vriend van Danny is bij HLF8 om te vertellen hoe bijzonder deze gebeurtenis en de aanloop naar deze overwinning was. Danny heeft al heel wat overwonnen in zijn leven, een ongeluk maakte voortijdig een einde aan het voetbaltalent dat hij had. Danny bleek nog een talent te hebben. Donderdag is zijn volgende wedstrijd tegen de Pool Krzystof Ratajski.

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's