Opsporing Verzocht: bruut geweld door jongeren in Boxtel (video)

Opsporing Verzocht: bruut geweld door jongeren in Boxtel (video)

Dinsdag 20 december 2022 om 22:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: bruut geweld door jongeren in <em>Boxtel</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. In Boxtel is in de nacht van dinsdag 23 augustus op woensdag 24 augustus een man zomaar zonder aanleiding van achteren aangevallen. Het slachtoffer werd vervolgens door een groep jongeren geslagen en geschopt. Hij liep hierdoor zwaar lichamelijk letsel op. De politie verzoekt in Opsporing Verzocht met klem, iedereen die informatie heeft over de daders zich te melden. Dit kan ook anoniem. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: bruut geweld door jongeren in Boxtel (video)

In Boxtel is in de nacht van dinsdag 23 augustus op woensdag 24 augustus een man zomaar zonder aanleiding van achteren aangevallen. Het slachtoffer werd vervolgens door een groep jongeren geslagen en geschopt. Hij liep hierdoor zwaar lichamelijk letsel op. De politie verzoekt in Opsporing Verzocht met klem, iedereen die informatie heeft over de daders zich te melden. Dit kan ook anoniem.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's