Zien! Wie herkent deze brute Eindhovense overvaller in Opsporing Verzocht? (video)

Zien! Wie herkent deze brute Eindhovense overvaller in Opsporing Verzocht? (video)

Dinsdag 20 december 2022 om 21:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

Zien! Wie herkent deze brute Eindhovense overvaller in <em>Opsporing Verzocht</em>? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. In Opsporing Verzocht vanavond verwacht de politie de brute Eindhovense overvaller snel met hulp van het publiek in de kraag te kunnen vatten, De man die met een groot mes een jonge medewerkster in de Kruidvat bedreigde, werd verderop in de wijk gefilmd. Hij had zich van zijn vermomming ontdaan en zodoende zijn er duidelijke beelden van hem te zien. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Zien! Wie herkent deze brute Eindhovense overvaller in Opsporing Verzocht? (video)

In Opsporing Verzocht vanavond verwacht de politie de brute Eindhovense overvaller snel met hulp van het publiek in de kraag te kunnen vatten, De man die met een groot mes een jonge medewerkster in de Kruidvat bedreigde, werd verderop in de wijk gefilmd. Hij had zich van zijn vermomming ontdaan en zodoende zijn er duidelijke beelden van hem te zien.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's