Opsporing Verzocht: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in Woerden (video)

Opsporing Verzocht: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in Woerden (video)

Dinsdag 20 december 2022 om 22:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in <em>Woerden</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht terugkijken. Vier weken geleden, in de nacht van 15 op 16 november werd de politie gebeld door omwonenden van de Leidsestraatweg in Woerden. Zij hadden schoten gehoord. De agenten troffen daarop een bloedende man aan in de deuropening van een woning in die straat. Nadat de zwaar gewonde man naar het ziekenhuis is afgevoerd, vond de politie verdovende middelen in de woning. De politie is nu op zoek naar meerdere daders die betrokken zijn geweest bij het schietincident. Zij zijn waarschijnlijk gevlucht in een donkere Audi Q3 of Q5. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: verdovende middelen in woning zwaargewonde man in Woerden (video)

Vier weken geleden, in de nacht van 15 op 16 november werd de politie gebeld door omwonenden van de Leidsestraatweg in Woerden. Zij hadden schoten gehoord. De agenten troffen daarop een bloedende man aan in de deuropening van een woning in die straat. Nadat de zwaar gewonde man naar het ziekenhuis is afgevoerd, vond de politie verdovende middelen in de woning. De politie is nu op zoek naar meerdere daders die betrokken zijn geweest bij het schietincident. Zij zijn waarschijnlijk gevlucht in een donkere Audi Q3 of Q5.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's