BEAU: Geraldine Kemper raakte geëmotioneerd in Het Perfecte Plaatje

BEAU: Geraldine Kemper raakte geëmotioneerd in Het Perfecte Plaatje

Wednesday 21 December 2022 om 09:07

Linda Hakeboom en Geraldine Kemper strijden woensdagavond om de winst van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje en spraken daar dinsdag over bij BEAU. Ze blikten daarbij ook nog even terug op de halve finale, toen te was hoe Kemper in IJsland geëmotioneerd raakte door de pracht van de natuur: 'We waren zo aan het genieten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 20 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

BEAU: Geraldine Kemper raakte geëmotioneerd in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Linda Hakeboom en Geraldine Kemper strijden woensdagavond om de winst van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje en spraken daar dinsdag over bij BEAU. Ze blikten daarbij ook nog even terug op de halve finale, toen te was hoe Kemper in IJsland geëmotioneerd raakte door de pracht van de natuur: 'We waren zo aan het genieten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 20 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BEAU: Geraldine Kemper raakte geëmotioneerd in Het Perfecte Plaatje

De finale van Het perfecte plaatje is woensdag 21 december om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's