René Mioch ontdekt nieuwe dingen over Whitney Houston na film: "Meer bi dan hetero" (HLF8)

René Mioch ontdekt nieuwe dingen over Whitney Houston na film: "Meer bi dan hetero" (HLF8)

Woensdag 21 december 2022 om 20:58

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René Mioch</em> ontdekt nieuwe dingen over <em>Whitney Houston</em> na film: &quot;Meer bi dan hetero&quot; (HLF8) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Whitney Houston heeft een bewogen leven geleden, niet heel gek dat er makkelijk een film mee te vullen is. René Mioch heeft als een van de eerste naar de film kunnen kijken over het leven van de zangeres. Hij is achter punten gekomen die hij voor het kijken van de film niet wist: "Ze was meer bi-seksueel dan hetero." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Whitney Houston heeft een bewogen leven geleden, niet heel gek dat er makkelijk een film mee te vullen is. René Mioch heeft als een van de eerste naar de film kunnen kijken over het leven van de zangeres. Hij is achter punten gekomen die hij voor het kijken van de film niet wist: "Ze was meer bi-seksueel dan hetero."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's