De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU)

De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU)

Erik van Looy, die in België De Slimste Mens presenteert, doet mee aan de Nederlandse versie van de mateloos populaire tv-quiz. Betekent dat eigenlijk niet dat hij als expert sowieso zal gaan winnen, vraagt Beau van Erven Dorens zich af? Zo eenvoudig blijkt het niet te liggen: 'Je hebt vooral veel te verliezen denk ik', aldus Van Looy.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 22 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

De Slimste Mens start maandag: gaat <em>Erik van Looy</em> sowieso winnen? (BEAU) Erik van Looy, die in België De Slimste Mens presenteert, doet mee aan de Nederlandse versie van de mateloos populaire tv-quiz. Betekent dat eigenlijk niet dat hij als expert sowieso zal gaan winnen, vraagt Beau van Erven Dorens zich af? Zo eenvoudig blijkt het niet te liggen: 'Je hebt vooral veel te verliezen denk ik', aldus Van Looy. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 22 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens start op maandag 26 december om 20:25 uur op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Slimste Mens terugkijken via Gids.tv.
TV :
De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU)

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens start op maandag 26 december om 20:25 uur op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Slimste Mens terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's