Gedeelde Smart met Brigitte Kaandorp en Jenny Areangemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gedeelde Smart met Brigitte Kaandorp en Jenny Areangemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gedeelde Smart met Brigitte Kaandorp en Jenny Areangemist? Bekijk hier de hele uitzending Op de late Kerstavond zendt NPO 1 een wel heel speciale theatershow uit: de 'koningin van het vaderlandse cabaret' en de 'keizerin van het vaderlandse chanson' slaan de handen ineen voor de theatershow Gedeelde Smart. Om 22.00 uur start de show op NPO 1. LuidruchtigBrigitte Kaandorp en Jenny Arean schitteren samen in het theater met de show, waarin cabaret en de smartlap samenkomen. De twee luidruchtige vrouwen delen verhalen over hun onstuimige levens en fortuinlijke carrières. Klein orkestTwee onverwoestbare comédiennes met een eindeloos oeuvre, samen op één podium: Dat wordt lang leve de liedjes, de liefde en de lol. En dat allemaal met een klein orkest en live in het theater. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Brigitte Kaandorp wint Johan Kaart Prijs (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 24 December 2022 om 23:42

Op de late Kerstavond zendt NPO 1 een wel heel speciale theatershow uit: de 'koningin van het vaderlandse cabaret' en de 'keizerin van het vaderlandse chanson' slaan de handen ineen voor de theatershow Gedeelde Smart. Om 22.00 uur start de show op NPO 1.

Luidruchtig
Brigitte Kaandorp en Jenny Arean schitteren samen in het theater met de show, waarin cabaret en de smartlap samenkomen. De twee luidruchtige vrouwen delen verhalen over hun onstuimige levens en fortuinlijke carrières.

Klein orkest
Twee onverwoestbare comédiennes met een eindeloos oeuvre, samen op één podium: Dat wordt lang leve de liedjes, de liefde en de lol. En dat allemaal met een klein orkest en live in het theater.

Actuele video's

Meer actuele video's