Stunt op WK Darts: Huybrechts verslaat Wright (video)

Stunt op WK Darts: Huybrechts verslaat Wright (video)

Wednesday 28 December 2022 om 08:34

Die hadden we niet zien aankomen: regerend wereldkampioen Peter Wright is in de derde ronde van het WK Darts verrassend uitgeschakeld door Kim Huybrechts. Die wist de opvallende Schot in vijf sets te vloeren: het werd 4-1. De matchdarts zie je hieronder, in de video van Viaplay.

Stunt op <em>WK Darts</em>: Huybrechts verslaat Wright (video) Die hadden we niet zien aankomen: regerend wereldkampioen Peter Wright is in de derde ronde van het WK Darts verrassend uitgeschakeld door Kim Huybrechts. Die wist de opvallende Schot in vijf sets te vloeren: het werd 4-1. De matchdarts zie je hieronder, in de video van Viaplay. Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook WK Darts: Van Barneveld onderuit tegen Price, bekijk de matchdarts (video) Bekijk deze video »
Darts :
Stunt op WK Darts: Huybrechts verslaat Wright (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's