Suzanne Klemann in De Gevaarlijkste Wegen: "Ok, stop stop, we're fucked!" (video)

Suzanne Klemann in De Gevaarlijkste Wegen: "Ok, stop stop, we're fucked!" (video)

Loïs Lane zangeres Suzanne Klemann en acteur Peter Sterk reizen samen een spannende route door Costa Rica in het nieuwste seizoen van De Gevaarlijkste Wegen. Ze rijden door een rivier, volgens de zangeres is het helemaal niet diep. Echter, gaandeweg bedenkt ze zich: "Oké, stop stop, we're fucked!"

Bekijk de video van De Gevaarlijkste Wegen hieronder.

<em>Suzanne Klemann</em> in <em>De Gevaarlijkste Wegen</em>: &quot;Ok, stop stop, we're fucked!&quot; (video) Loïs Lane zangeres Suzanne Klemann en acteur Peter Sterk reizen samen een spannende route door Costa Rica in het nieuwste seizoen van De Gevaarlijkste Wegen. Ze rijden door een rivier, volgens de zangeres is het helemaal niet diep. Echter, gaandeweg bedenkt ze zich: "Oké, stop stop, we're fucked!" Bekijk de video van De Gevaarlijkste Wegen hieronder. Het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen is vanaf zondag 4 december wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van De Gevaarlijkste Wegen is vanaf zondag 4 december wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV