Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierde aflevering van Top 2000 a gogo komt er een heuse minister langs aan de bar: Dennis Wiersma. In de lange reportage zien we een keer een Nederlandse band. Donderdag op NPO 1. Erik de JongDe lange reportage gaat over het liedje Bagagedrager, waarmee de eenmansband Spinvis in 2002 naar de hoogste positie klom, tot grote verbazing van Erik de Jong, de zanger van de 'eenmansband', zelf. MinisterVerder een reportage over de jaren 70-rock van The Buoys. De bargasten van deze aflevering zijn cabaretier en zangeres Lisa Loeb, Dennis Wiersma, VVD-politicus en minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én Kensington-gitarist Casper Starreveld.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 29 December 2022 om 23:33

In de vierde aflevering van Top 2000 a gogo komt er een heuse minister langs aan de bar: Dennis Wiersma. In de lange reportage zien we een keer een Nederlandse band. Donderdag op NPO 1.

Erik de Jong
De lange reportage gaat over het liedje Bagagedrager, waarmee de eenmansband Spinvis in 2002 naar de hoogste positie klom, tot grote verbazing van Erik de Jong, de zanger van de 'eenmansband', zelf.

Minister
Verder een reportage over de jaren 70-rock van The Buoys. De bargasten van deze aflevering zijn cabaretier en zangeres Lisa Loeb, Dennis Wiersma, VVD-politicus en minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap én Kensington-gitarist Casper Starreveld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's