Top 2000 a gogo over OMD gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo over OMD gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Top 2000 a gogo over OMD gemist? Bekijk hier de hele uitzending De vijfde aflevering van Top 2000 a gogo staat in het teken van Orchestral Manoeuvres in the Dark, een band die in de jaren '80 razend populair was. In de reportage gaat het voornamelijk over hun hit 'Enola Gay'. AtoombomDe grote reportage van vrijdag gaat dus over OMD, de Britse band van Andy McCluskey en Paul Humphreys uit havenstad Liverpool. Waarom schreven zij een liedje over de grote bommenwerper die de atoombom op Hiroshima wierp? Arrested DevelopmentVerder zien we een verslag over 'Mr. Wendal', het nummer van de rapgroep Arrested Development. Aan de bar zitten in de eennalaatste aflevering actrice Monic Hendrickx, presentator Tim den Besten en presentatrice en actrice Sophie Hilbrand. Bekijk ook Chique Rob Goossens over Top 2000-opening: 'vlammenwerpers uit helikopters' Bekijk deze video » Herman van der Zandt: 'Eer om Top 2000 a Gogo met Leo Blokhuis te mogen presenteren' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 30 December 2022 om 23:14

De vijfde aflevering van Top 2000 a gogo staat in het teken van Orchestral Manoeuvres in the Dark, een band die in de jaren '80 razend populair was. In de reportage gaat het voornamelijk over hun hit 'Enola Gay'.

Atoombom
De grote reportage van vrijdag gaat dus over OMD, de Britse band van Andy McCluskey en Paul Humphreys uit havenstad Liverpool. Waarom schreven zij een liedje over de grote bommenwerper die de atoombom op Hiroshima wierp?

Arrested Development
Verder zien we een verslag over 'Mr. Wendal', het nummer van de rapgroep Arrested Development. Aan de bar zitten in de eennalaatste aflevering actrice Monic Hendrickx, presentator Tim den Besten en presentatrice en actrice Sophie Hilbrand.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's