MINDF*CK oudejaarsspecial 2022: Victor Mids doet truc met oliebollen

MINDF*CK oudejaarsspecial 2022: Victor Mids doet truc met oliebollen

Vrijdag 30 december 2022 om 17:36

Op Oudejaarsavond kun je kijken naar de MINDF*CK oudejaarsspecial 2022, en in een video geeft Victor Mids alvast een voorproefje. De illusionist doet voor de gelegenheid een truc met oliebollen, hoeveel liggen er nou voor hem? In de magische uitzending van morgen zijn Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te gast.

Bekijk de beelden van de oudejaarsspecial van MINDF*CK hieronder.

De oudejaarsspecial van MINDF*CK is zaterdag 31 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de oudejaarsspecial van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.

<em>MINDF*CK oudejaarsspecial 2022</em>: Victor Mids doet truc met oliebollen Op Oudejaarsavond kun je kijken naar de MINDF*CK oudejaarsspecial 2022, en in een video geeft Victor Mids alvast een voorproefje. De illusionist doet voor de gelegenheid een truc met oliebollen, hoeveel liggen er nou voor hem? In de magische uitzending van morgen zijn Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te gast. Bekijk de beelden van de oudejaarsspecial van MINDF*CK hieronder. De oudejaarsspecial van MINDF*CK is zaterdag 31 december om 21.30 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de oudejaarsspecial van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv. Video: Victor Mids vader geworden van een dochtertje Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's