Laatste Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste Top 2000 a gogo gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Top 2000 a gogo wordt de kijker meegenomen in het bijzondere verhaal van de wereldhit 'Africa', die tot op de dag van vandaag nog steeds bekend staat als één van de populairste liedjes ooit. Laatste bargastenDe laatste bargasten van dit jaar zijn Mister Songfestival Cornald Maas, presentatrice Emma Wortelboer, GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld en First Dates barman Victor Abeln. De laatste aflevering wordt afgesloten door Ellen ten Damme. New York!Naast de reportage over de wereldhit 'Africa' staat er ook een korte reportage op het programma over het verhaal achter Empire state of mind van Jay-Z en Alicia Keys. Want welk bijzonder verhaal zit er achter? De laatste uren van de Top 2000 zijn na deze uitzending natuurlijk nog te kijken en te luisteren. Bekijk ook Herman van der Zandt: 'Eer om Top 2000 a Gogo met Leo Blokhuis te mogen presenteren' Bekijk deze video » Lex Uiting ook te vinden in Top 2000: "Ik sta op nummer 527" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 31 December 2022 om 21:30

In de laatste aflevering van Top 2000 a gogo wordt de kijker meegenomen in het bijzondere verhaal van de wereldhit 'Africa', die tot op de dag van vandaag nog steeds bekend staat als één van de populairste liedjes ooit.

Laatste bargasten
De laatste bargasten van dit jaar zijn Mister Songfestival Cornald Maas, presentatrice Emma Wortelboer, GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld en First Dates barman Victor Abeln. De laatste aflevering wordt afgesloten door Ellen ten Damme.

New York!
Naast de reportage over de wereldhit 'Africa' staat er ook een korte reportage op het programma over het verhaal achter Empire state of mind van Jay-Z en Alicia Keys. Want welk bijzonder verhaal zit er achter? De laatste uren van de Top 2000 zijn na deze uitzending natuurlijk nog te kijken en te luisteren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Top 2000 a gogo

Actuele video's

Meer actuele video's