WK Darts: Gerwyn Price baart opzien met koptelefoon tegen boegeroep (video)

WK Darts: Gerwyn Price baart opzien met koptelefoon tegen boegeroep (video)

Monday 2 January 2023 om 09:38

Gerwyn Price is nou niet bepaalde de meest geliefde speler van het dartscircuit en dat komt hem regelmatig op nogal wat gefluit en boegeroep te staan. Tijdens zijn dramatisch verlopen kwartfinale (hij verloor met 5-1 van Gabriel Clemens) op het WK Darts was hij daar zo klaar mee dat hij besloot een koptelefoon op te zetten. De opvallende beelden zie je hieronder, in de video van Viaplay.

WK Darts: Gerwyn Price baart opzien met koptelefoon tegen <em>boegeroep</em> (video) Gerwyn Price is nou niet bepaalde de meest geliefde speler van het dartscircuit en dat komt hem regelmatig op nogal wat gefluit en boegeroep te staan. Tijdens zijn dramatisch verlopen kwartfinale (hij verloor met 5-1 van Gabriel Clemens) op het WK Darts was hij daar zo klaar mee dat hij besloot een koptelefoon op te zetten. De opvallende beelden zie je hieronder, in de video van Viaplay. Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts. Bekijk ook WK Darts: Michael van Gerwen naar halve finale na winst op Dobey (video) Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Gerwyn Price baart opzien met koptelefoon tegen boegeroep (video)

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's