Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag: stress en wonen in een tent

Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag: stress en wonen in een tent

Maandag 2 januari 2023 om 11:02

Vanaf maandag kun je kijken naar nieuwe afleveringen van De perfecte verbouwing. In dit programma gaan twee architecten aan de slag voor een project, het stel dat verlangt naar een verbouwing krijgt eerst de opties te zien in virtual reality. Dan is het de grote vraag voor welke renovatie ze kiezen. Maandag zie je hoe Olivier en Rachel slapeloze nachten hebben door de torenhoge bouwkosten. Ze wonen zelfs tijdelijk in een tent als hun huis vol staat met emmers in verband met lekkage.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De perfecte verbouwing hieronder.

Het nieuwe seizoen van De perfecte verbouwing is vanaf maandag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>De perfecte verbouwing</em> start maandag: stress en wonen in een tent Vanaf maandag kun je kijken naar nieuwe afleveringen van De perfecte verbouwing. In dit programma gaan twee architecten aan de slag voor een project, het stel dat verlangt naar een verbouwing krijgt eerst de opties te zien in virtual reality. Dan is het de grote vraag voor welke renovatie ze kiezen. Maandag zie je hoe Olivier en Rachel slapeloze nachten hebben door de torenhoge bouwkosten. Ze wonen zelfs tijdelijk in een tent als hun huis vol staat met emmers in verband met lekkage. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De perfecte verbouwing hieronder. Het nieuwe seizoen van De perfecte verbouwing is vanaf maandag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's