Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk

Nieuw seizoen Married at First Sight start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk

Maandag 2 januari 2023 om 11:19

Vanaf dinsdag kun je kijken naar een gloednieuwe reeks van Married at First Sight. Presentator Carlo Boszhard vertelt in een aankondiging dat je gelijk drie afleveringen voor je kiezen krijgt, zoals altijd stappen twee mensen die aan elkaar zijn gekoppeld door wetenschappers in het huwelijksbootje. Dat zorgt soms voor liefde, maar ook voor veel ongemakkelijke momenten, strubbelingen en zelfs ruzies. En voor dit seizoen belooft Carlo in ieder geval vuurwerk…

Bekijk de aankondiging voor Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Married at First Sight</em> start dinsdag: Carlo Boszhard belooft vuurwerk Vanaf dinsdag kun je kijken naar een gloednieuwe reeks van Married at First Sight. Presentator Carlo Boszhard vertelt in een aankondiging dat je gelijk drie afleveringen voor je kiezen krijgt, zoals altijd stappen twee mensen die aan elkaar zijn gekoppeld door wetenschappers in het huwelijksbootje. Dat zorgt soms voor liefde, maar ook voor veel ongemakkelijke momenten, strubbelingen en zelfs ruzies. En voor dit seizoen belooft Carlo in ieder geval vuurwerk… Bekijk de aankondiging voor Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is vanaf 3 januari elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4, met in de eerste week een extra uitzending op donderdagavond. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. MAFS-Astleigh en Rowan hebben belangrijk nieuws: "Samen besloten dit te starten" (video) Bekijk deze video » Zie: Kim uit MAFS verhuist naar Tenerife: 'Liefde is het mooiste wat er is' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's