Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (De 10 vragen)

Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (De 10 vragen)

Monday 2 January 2023 om 13:19

BN'ers krijgen nogal eens te maken met welkome en onwelkome opmerkingen als ze door de stad lopen: 'Loop maar eens langs een terras waar iedereen aan de drank zit. Jeroeeeentje!!', geeft Jeroen Pauw even een voorbeeld aan Rob Kemps.

Oplossing
Daar heeft de presentator begrijpelijkerwijs niet altijd zin in dus wat doet hij dan? 'Ik pak dan heel vaak mijn telefoon en doe dan net alsof ik aan het bellen ben.'

Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder

Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (<em>De 10 vragen</em>) BN'ers krijgen nogal eens te maken met welkome en onwelkome opmerkingen als ze door de stad lopen: 'Loop maar eens langs een terras waar iedereen aan de drank zit. Jeroeeeentje!!', geeft Jeroen Pauw even een voorbeeld aan Rob Kemps. OplossingDaar heeft de presentator begrijpelijkerwijs niet altijd zin in dus wat doet hij dan? 'Ik pak dan heel vaak mijn telefoon en doe dan net alsof ik aan het bellen ben.' Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Jeroen Pauw verbaast Rob Kemps met deze onthulling (De 10 vragen) Bekijk deze video » Schiphol-drama gaat ook in 2023 door: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (De 10 vragen)

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's