Zien: Vlijmen reageert op uitschakeling Van Gerwen

Zien: Vlijmen reageert op uitschakeling Van Gerwen

Wednesday 4 January 2023 om 13:29

In Vlijmen, de woonplaats van Micheal van Gerwen stond op dinsdagavond zijn stamkroeg vol met supporters. Zij genoten van een avondje darten kijken, maar dat was niet het enige. ''Een lekker pilsje en een beetje kijken'', dat was namelijk de instelling van de meeste supporters.

Bezopen:
Helaas greep de topdarter net naast de wereldtitel. Voor de kroeggangers maakte dat niet heel veel uit, die waren toch al bezopen.

Hieronder zie je de reacties in Vlijmen:

Zien: Vlijmen reageert op <em>uitschakeling</em> Van Gerwen In Vlijmen, de woonplaats van Micheal van Gerwen stond op dinsdagavond zijn stamkroeg vol met supporters. Zij genoten van een avondje darten kijken, maar dat was niet het enige. ''Een lekker pilsje en een beetje kijken'', dat was namelijk de instelling van de meeste supporters. Bezopen:Helaas greep de topdarter net naast de wereldtitel. Voor de kroeggangers maakte dat niet heel veel uit, die waren toch al bezopen. Hieronder zie je de reacties in Vlijmen: Bekijk de beslissende leg tijdens de finale van het WK Darts van Michael Smit
Sport :
Zien: Vlijmen reageert op uitschakeling Van Gerwen

Bekijk de beslissende leg tijdens de finale van het WK Darts van Michael Smit

Actuele video's

Meer actuele video's