Patricia Paay over Rob Kemps in 'De 10 Vragen': "Ik word nou een beetje 'kregelig'" (HLF8)

Patricia Paay over Rob Kemps in 'De 10 Vragen': "Ik word nou een beetje 'kregelig'" (HLF8)

Donderdag 5 januari 2023 om 20:13

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 5 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Patricia Paay</em> over <em>Rob Kemps</em> in 'De 10 Vragen': &quot;Ik word nou een beetje 'kregelig'&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 5 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Patricia Paay is het nieuwe jaar goed begonnen vindt Sam Hagens. Vanavond schuift ze aan bij HLF8 en morgen is zij te zien bij Rob Kemps in 'De 10 Vragen'. Wat vond zij van Rob Kemps? Patricia had niet zo'n serieus gesprek verwacht en vermoedde dat die vragen niet van hem afkomstig waren. En hij dramde nogal door. "Ik word nou een beetje kregelig", dacht Patricia gaandeweg het interview. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Patricia Paay is het nieuwe jaar goed begonnen vindt Sam Hagens. Vanavond schuift ze aan bij HLF8 en morgen is zij te zien bij Rob Kemps in 'De 10 Vragen'. Wat vond zij van Rob Kemps? Patricia had niet zo'n serieus gesprek verwacht en vermoedde dat die vragen niet van hem afkomstig waren. En hij dramde nogal door. "Ik word nou een beetje kregelig", dacht Patricia gaandeweg het interview.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's