Chantals Pyjama Party: Chantal Janzen zorgt voor paniek bij kandidaat met vissenfobie

Chantals Pyjama Party: Chantal Janzen zorgt voor paniek bij kandidaat met vissenfobie

Friday 6 January 2023 om 14:27

In Chantals Pyjama Party krijgt een van de kandidaten een verschrikkelijke uitdaging voor zijn kiezen. Hij moet met zijn handen in een aquarium graaien, maar voor iemand met angst voor vissen is dat iets angstaanjagends. Hij heeft het zwaar, en de ‘steun’ van Chantal Janzen maakt deze hele opdracht er niet makkelijker op…

Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder.

Het nieuwe seizoen van Chantals Pyjama Party is vanaf vrijdag 6 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantals Pyjama Party</em>: Chantal Janzen zorgt voor paniek bij kandidaat met vissenfobie In Chantals Pyjama Party krijgt een van de kandidaten een verschrikkelijke uitdaging voor zijn kiezen. Hij moet met zijn handen in een aquarium graaien, maar voor iemand met angst voor vissen is dat iets angstaanjagends. Hij heeft het zwaar, en de ‘steun’ van Chantal Janzen maakt deze hele opdracht er niet makkelijker op… Bekijk de beelden van Chantals Pyjama Party hieronder. Het nieuwe seizoen van Chantals Pyjama Party is vanaf vrijdag 6 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Emotionele Chantal Janzen na eerste avond Chantal's Pyjama Party Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's