Anouk over ondersteboven optreden Chef’Special: ‘Ziet er idioot uit’ (Renze op zaterdag)

Anouk over ondersteboven optreden Chef’Special: ‘Ziet er idioot uit’ (Renze op zaterdag)

Monday 9 January 2023 om 14:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zaterdag 7 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

In Renze op zaterdag vertellen Anouk en de mannen van Chef’Special meer over hun optredens bij De vrienden van amstel live. Chef’Special geeft een wel heel bijzonder optreden tijdens het evenement, ze hangen tijdens de show namelijk ondersteboven. Zanger Joshua vertelt dat hij goed heeft moeten oefenen om op z’n kop te kunnen zingen. Anouk heeft zo haar eigen gedachten over deze bijzondere performance. “Ik vind het heel knap. Maar ik vind het er idioot uitzien.”

Bekijk de video van Renze op zaterdag hieronder. Je kunt hier het ondersteboven optreden van Chef’Special terugkijken.

Anouk over ondersteboven optreden Chef’Special: ‘Ziet er idioot uit’ (<em>Renze op zaterdag</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zaterdag 7 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. In Renze op zaterdag vertellen Anouk en de mannen van Chef’Special meer over hun optredens bij De vrienden van amstel live. Chef’Special geeft een wel heel bijzonder optreden tijdens het evenement, ze hangen tijdens de show namelijk ondersteboven. Zanger Joshua vertelt dat hij goed heeft moeten oefenen om op z’n kop te kunnen zingen. Anouk heeft zo haar eigen gedachten over deze bijzondere performance. “Ik vind het heel knap. Maar ik vind het er idioot uitzien.” Bekijk de video van Renze op zaterdag hieronder. Je kunt hier het ondersteboven optreden van Chef’Special terugkijken. Vrienden van Amstel Live: bekijk de eerste beelden van Chef'Special, Simon Keizer & Anouk Bekijk deze video » Zien! Wat verdient Henk Westbroek bij De Vrienden van Amstel Live? (De Telegraaf) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's