Jack van Gelder neemt het op voor NOS Studio Sport: 'Makers verdienen oeuvreprijs' (video)

Jack van Gelder neemt het op voor NOS Studio Sport: 'Makers verdienen oeuvreprijs' (video)

Maandag 9 januari 2023 om 21:16

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 9 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

__Volgens Jack van Gelder verdienen de makers van NOS Studio Sport een oeuvreprijs, ondanks de negatieve berichten over grensoverschreidend gedrag op de redactie. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Jack van Gelder neemt het op voor <em>NOS Studio Sport</em>: 'Makers verdienen oeuvreprijs' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 9 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. __Volgens Jack van Gelder verdienen de makers van NOS Studio Sport een oeuvreprijs, ondanks de negatieve berichten over grensoverschreidend gedrag op de redactie. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Grensoverschrijdend gedragOndanks dat NOS Studio Sport de afgelopen maand op een negatieve manier in het nieuws kwam - er zou sprake zijn van structureel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer - vindt Jack van Gelder dat het programma een oeuvreprijs verdient. De opvallende uitspraak deed hij in de talkshow HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Grensoverschrijdend gedrag
Ondanks dat NOS Studio Sport de afgelopen maand op een negatieve manier in het nieuws kwam - er zou sprake zijn van structureel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer - vindt Jack van Gelder dat het programma een oeuvreprijs verdient. De opvallende uitspraak deed hij in de talkshow HLF8.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's