Andy van der Meijde over zieke Melisa: 'Was voor mij ook heel vervelend' (video)

Andy van der Meijde over zieke Melisa: 'Was voor mij ook heel vervelend' (video)

Maandag 9 januari 2023 om 22:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 9 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Andy van der Meijde over zieke Melisa: 'Was voor mij ook heel vervelend' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 9 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Andy van der Meijde heeft een moeilijke periode achter de rug, vertelde hij in de eerste aflevering van het jaar van Veronica Offside. Zijn vrouw Melissa was namelijk ziek, en daar had vooral Andy het heel zwaar mee. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Andy van der Meijde heeft een moeilijke periode achter de rug, vertelde hij in de eerste aflevering van het jaar van Veronica Offside. Zijn vrouw Melissa was namelijk ziek, en daar had vooral Andy het heel zwaar mee.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's