Zeer heftige beelden: kopschoppers trappen door terwijl vriendin op slachtoffer zit ter bescherming (video)

Zeer heftige beelden: kopschoppers trappen door terwijl vriendin op slachtoffer zit ter bescherming (video)

Zeer heftige beelden van een vechtpartij gaan momenteel rond op sociale media. Te zien is hoe meerdere personen op een jongen inschoppen terwijl een meisje, vermoedelijk de vriendin van het slachtoffer, maar blijft schreeuwen en de daders vraagt om alsjeblieft te stoppen. Die doen dat helaas niet, zelfs als ze op haar vriendje gaat liggen om hem te beschermen.

Mick van Wely vindt het laffe daad
Misdaadjournalist Mick van Wely kan niet geloven wat hij ziet en reageert: 'Wat een ongelooflijk laffe actie. Verschrikkelijk. Ik hoop dat de beelden bij de politie bekend zijn.' Dat blijken ze inderdaad te zijn, want die geeft aan dat ze in België gemaakt zijn. Het is te hopen dat deze daders, door de verspreiding van de beelden, heel snel achter slot en grendel zitten.

Beelden van de heftige ruzie zie je hieronder

Zeer heftige beelden: <em>kopschoppers</em> trappen door terwijl vriendin op slachtoffer zit ter bescherming (video) Zeer heftige beelden van een vechtpartij gaan momenteel rond op sociale media. Te zien is hoe meerdere personen op een jongen inschoppen terwijl een meisje, vermoedelijk de vriendin van het slachtoffer, maar blijft schreeuwen en de daders vraagt om alsjeblieft te stoppen. Die doen dat helaas niet, zelfs als ze op haar vriendje gaat liggen om hem te beschermen. Mick van Wely vindt het laffe daadMisdaadjournalist Mick van Wely kan niet geloven wat hij ziet en reageert: 'Wat een ongelooflijk laffe actie. Verschrikkelijk. Ik hoop dat de beelden bij de politie bekend zijn.' Dat blijken ze inderdaad te zijn, want die geeft aan dat ze in België gemaakt zijn. Het is te hopen dat deze daders, door de verspreiding van de beelden, heel snel achter slot en grendel zitten. Beelden van de heftige ruzie zie je hieronder Bekijk ook ZIEN: Monica Geuze in tranen bij Jinek na lieve woorden fan Bekijk deze video »
Nieuws :
Zeer heftige beelden: kopschoppers trappen door terwijl vriendin op slachtoffer zit ter bescherming (video)


Actuele video's

Meer actuele video's