Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video)

Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video)

Friday 13 January 2023 om 08:10

Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley, is op slechts 54-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Het vreselijke nieuws werd bekend gemaakt door haar moeder Priscilla (77) die haar de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ze ooit gekend heeft noemt.'

Golden Globes
Slechts enkele uren voor haar dood maakte Lisa Marie nog haar opwachting bij de Golden Globe Awards. Beelden van het het gesprek dat ze daar had met verschillende reporters zie je hieronder. Bekijk ook de reactie van haar moeder Priscilla op het tragische overlijden.

Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de <em>Golden Globes</em> (video) Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley, is op slechts 54-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Het vreselijke nieuws werd bekend gemaakt door haar moeder Priscilla (77) die haar de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ze ooit gekend heeft noemt.' Golden GlobesSlechts enkele uren voor haar dood maakte Lisa Marie nog haar opwachting bij de Golden Globe Awards. Beelden van het het gesprek dat ze daar had met verschillende reporters zie je hieronder. Bekijk ook de reactie van haar moeder Priscilla op het tragische overlijden. Bekijk ook Golden Globes 2023: bekijk de hoogtepunten (video) Bekijk deze video » Lisa Marie Presley overleden: bekijk haar in Michael Jacksons You Are Not Alone (videoclip) Bekijk deze video » Priscilla Presley over dood Lisa Marie: 'Gebroken en geshockeerd' (video) Bekijk deze video »
Show :
Lisa Marie Presley (54) overleden: bekijk haar laatste interview, bij de Golden Globes (video)

Actuele video's

Meer actuele video's