Van onschatbare waarde: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen

Van onschatbare waarde: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen

Vrijdag 13 januari 2023 om 17:02

Er komt een nieuwe reeks van het programma Van onschatbare waarde en Dionne Stax is op zoek naar deelnemers. In een video vertelt de presentatrice dat je je nu kunt opgeven als je een bijzonder object in huis hebt en het wil verkopen voor een goede prijs. In het programma gaan deelnemers onderhandelen met experts om zo geld te verdienen met hun waardevolle item.

Hier kun je je aanmelden voor Van Onschatbare Waarde.

Bekijk de oproep voor Van onschatbare waarde in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Van onschatbare waarde</em>: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen Er komt een nieuwe reeks van het programma Van onschatbare waarde en Dionne Stax is op zoek naar deelnemers. In een video vertelt de presentatrice dat je je nu kunt opgeven als je een bijzonder object in huis hebt en het wil verkopen voor een goede prijs. In het programma gaan deelnemers onderhandelen met experts om zo geld te verdienen met hun waardevolle item. Hier kun je je aanmelden voor Van Onschatbare Waarde. Bekijk de oproep voor Van onschatbare waarde in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee over Dionne Stax in Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's