Wesley Sneijder opnieuw verbaasd over transfer Weghorst: 'Merkwaardig' (video)

Wesley Sneijder opnieuw verbaasd over transfer Weghorst: 'Merkwaardig' (video)

Vrijdag 13 januari 2023 om 22:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> opnieuw verbaasd over transfer Weghorst: 'Merkwaardig' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 13 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wesley Sneijder liet zich al eerder negatief uit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Manchester United. Nu de deal bijna rond is verbaast Sneijder zich opnieuw: 'Het is merkwaardig. (...) Ik hoop dat hij slaagt, maar heb er een hard hoofd in' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Wesley Sneijder liet zich al eerder negatief uit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Manchester United. Nu de deal bijna rond is verbaast Sneijder zich opnieuw: 'Het is merkwaardig. (...) Ik hoop dat hij slaagt, maar heb er een hard hoofd in'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's