Bas Muijs terug in Weet Ik Veel na hartaanval: 'Helemaal gerevalideerd' (video)

Bas Muijs terug in Weet Ik Veel na hartaanval: 'Helemaal gerevalideerd' (video)

Weet ik veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bas Muijs terug in <em>Weet Ik Veel</em> na hartaanval: 'Helemaal gerevalideerd' (video) Weet ik veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In december 2021 heeft Bas Muijs een hartaanval gehad, waardoor hij een heftige tijd achter de rug heeft. Nu is hij gelukkig weer volledig gerevalideerd en is hij weer aan het werk bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Zaterdagavond speelde hij tegen twee andere BN'ers in Weet Ik Veel Weet ik veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv. Bas Muijs in Koffietijd: 'Ik ben nu hartpatiënt, gelukkig gaat het wel goed' Bekijk deze video » Bas Muijs terug in GTST na hartinfarct: "Ik heb wat traantjes gelaten" Bekijk deze video »
TV :
Bas Muijs terug in Weet Ik Veel na hartaanval: 'Helemaal gerevalideerd' (video)

In december 2021 heeft Bas Muijs een hartaanval gehad, waardoor hij een heftige tijd achter de rug heeft. Nu is hij gelukkig weer volledig gerevalideerd en is hij weer aan het werk bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Zaterdagavond speelde hij tegen twee andere BN'ers in Weet Ik Veel

Weet ik veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV