Shownieuws: 'Dus het vreemdgaan van Freek (van Suzan) is waar'

Shownieuws: 'Dus het vreemdgaan van Freek (van Suzan) is waar'

Suzan en Freek zitten niet zo te wachten op verhalen en vragen over hun privé-leven en waren daardoor geïrriteerd toen een dj van 100%NL indirect vroeg naar geruchten over het vreemdgaan van die laatste. William Rutten vindt het maar onzin, 'Waarom stop je dat fragment dan in je docu?', en denkt eigenlijk dat ze hiermee toegeven dat het klopt.

'Dus het is waar'
Waarom denkt de fotograaf dat? 'Dat was ons enige stukje dat nog privé is, dat komt dan op mij over van... dus het is waar.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en bekijk ook de lachende Máxima en Beatrix in Griekenland

Shownieuws: 'Dus het vreemdgaan van Freek (<em>van Suzan</em>) is waar' Suzan en Freek zitten niet zo te wachten op verhalen en vragen over hun privé-leven en waren daardoor geïrriteerd toen een dj van 100%NL indirect vroeg naar geruchten over het vreemdgaan van die laatste. William Rutten vindt het maar onzin, 'Waarom stop je dat fragment dan in je docu?', en denkt eigenlijk dat ze hiermee toegeven dat het klopt. 'Dus het is waar'Waarom denkt de fotograaf dat? 'Dat was ons enige stukje dat nog privé is, dat komt dan op mij over van... dus het is waar.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en bekijk ook de lachende Máxima en Beatrix in Griekenland Bekijk ook Donny Roelvink kreeg teelbalkanker: 'Zorgen over vruchtbaarheid' (Renze op zondag) Bekijk deze video » ZIEN: Máxima en Beatrix gieren het uit op begrafenis Griekse oud-koning Constantijn (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV