Rob de Wijk in Op1: 'Poetin praat minder over conflict Oekraïne, meer over NAVO’

Rob de Wijk in Op1: 'Poetin praat minder over conflict Oekraïne, meer over NAVO’

Thursday 19 January 2023 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 vertelt Rob de Wijk meer over de ontwikkelingen rond de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij betwijfelt of het verstandig is om Patriot-raketten naar Oekraïne te sturen, met name vanwege het veranderende verhaal van de Russische president Poetin. “Poetin praat steeds minder over Oekraïne zelf, maar praat steeds meer over de NAVO waarmee hij in conflict is.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Rob de Wijk in <em>Op1</em>: 'Poetin praat minder over conflict Oekraïne, meer over NAVO’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Rob de Wijk meer over de ontwikkelingen rond de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij betwijfelt of het verstandig is om Patriot-raketten naar Oekraïne te sturen, met name vanwege het veranderende verhaal van de Russische president Poetin. “Poetin praat steeds minder over Oekraïne zelf, maar praat steeds meer over de NAVO waarmee hij in conflict is.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob de Wijk in Op1: 'Poetin praat minder over conflict Oekraïne, meer over NAVO’

Actuele video's

Meer actuele video's