Eus heeft Johnny de Mol gesproken (Vandaag Inside): wat klopt van alle wilde verhalen?

Eus heeft Johnny de Mol gesproken (Vandaag Inside): wat klopt van alle wilde verhalen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Er doen allerlei wilde verhalen de ronde over Johnny de Mol en zijn toestand. Vorig jaar verdween de presentator van de radar na beschuldigingen van zijn ex rond ernstige mishandeling. Eus vertelt in Vandaag Inside dat hij Johnny tegenkwam op de snelweg en daarna hebben ze gebeld. De Mol heeft laten weten dat er niets klopt van alle wilde geruchten. Hij heeft geen hartproblemen en stress en denkt zelfs na over terugkeer op tv.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Eus heeft Johnny de Mol gesproken (<em>Vandaag Inside</em>): wat klopt van alle wilde verhalen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Er doen allerlei wilde verhalen de ronde over Johnny de Mol en zijn toestand. Vorig jaar verdween de presentator van de radar na beschuldigingen van zijn ex rond ernstige mishandeling. Eus vertelt in Vandaag Inside dat hij Johnny tegenkwam op de snelweg en daarna hebben ze gebeld. De Mol heeft laten weten dat er niets klopt van alle wilde geruchten. Hij heeft geen hartproblemen en stress en denkt zelfs na over terugkeer op tv. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV