Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Ik moet iedere ochtend kotsen van familie Hazes!'

Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Ik moet iedere ochtend kotsen van familie Hazes!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen laat in Vandaag Inside behoorlijk duidelijk weten wat hij van de familie Hazes vindt. “Daar moet ik van kosten iedere ochtend. Daar moet ik echt van kotsen”, aldus Derksen. “Ik heb nog nooit zo'n hysterische familie gezien. Of die kleine heeft weer een andere juffrouw geneukt, of die dochter heeft wat. Die moeder is het ergste, dat is een hysterica eerste klas.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Ik moet iedere ochtend kotsen van familie Hazes!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen laat in Vandaag Inside behoorlijk duidelijk weten wat hij van de familie Hazes vindt. “Daar moet ik van kosten iedere ochtend. Daar moet ik echt van kotsen”, aldus Derksen. “Ik heb nog nooit zo'n hysterische familie gezien. Of die kleine heeft weer een andere juffrouw geneukt, of die dochter heeft wat. Die moeder is het ergste, dat is een hysterica eerste klas.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV