Jinek: Roelof Hemmen probeert relaties acteurs van film Fijn weekend uit te leggen

Jinek: Roelof Hemmen probeert relaties acteurs van film Fijn weekend uit te leggen

Donderdag 19 januari 2023 om 09:51

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De film Fijn weekend draait om een vriendengroep die op vakantie gaat. Het moet een bijzonder herdenkingsweekend worden, maar er gebeurt van alles wat de hele trip op z’n kop zet. In Jinek zit een aantal van de acteurs aan tafel, in Fijn weekend spelen drie bevriende stellen die in het echt ook een koppel zijn. Met onder anderen Jon Karthaus, Carolien Karthaus-Spoor, Kay Greidanus en Sarah Chronis. Maar hoe dit nu precies zit in het echte leven en in de film, dat probeert Roelof Hemmen uit te leggen…

Bekijk het fragment van Jinek hieronder. De film Fijn weekend is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop.

<em>Jinek</em>: Roelof Hemmen probeert relaties acteurs van film <em>Fijn weekend</em> uit te leggen Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. De film Fijn weekend draait om een vriendengroep die op vakantie gaat. Het moet een bijzonder herdenkingsweekend worden, maar er gebeurt van alles wat de hele trip op z’n kop zet. In Jinek zit een aantal van de acteurs aan tafel, in Fijn weekend spelen drie bevriende stellen die in het echt ook een koppel zijn. Met onder anderen Jon Karthaus, Carolien Karthaus-Spoor, Kay Greidanus en Sarah Chronis. Maar hoe dit nu precies zit in het echte leven en in de film, dat probeert Roelof Hemmen uit te leggen… Bekijk het fragment van Jinek hieronder. De film Fijn weekend is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop.
Talkshow :
Jinek: Roelof Hemmen probeert relaties acteurs van film Fijn weekend uit te leggen

Actuele video's

Meer actuele video's