Echte meisjes in de jungle: Esmee legt uit waarom ze Michella Kox een 'schijtwijf' vindt

Echte meisjes in de jungle: Esmee legt uit waarom ze Michella Kox een 'schijtwijf' vindt

Donderdag 19 januari 2023 om 12:52

Het avontuur van Esmee in Echte meisjes in de jungle was van zeer korte duur. Ze werd al snel door Louisa van een heuvel gegooid en door de heftige blessure moest ze naar huis. In de aftertalk blikt Esmee terug op alles wat er is gebeurd en laat ze haar licht schijnen op de andere kandidaten. Ze wil graag uitleggen waarom ze Michella Kox een schijtwijf vindt, ze heeft ook weinig goeds te zeggen over Louisa en veel andere mensen uit haar team vond ze nep.

Bekijk de video met Esmee van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland.

<em>Echte meisjes in de jungle</em>: Esmee legt uit waarom ze Michella Kox een 'schijtwijf' vindt Het avontuur van Esmee in Echte meisjes in de jungle was van zeer korte duur. Ze werd al snel door Louisa van een heuvel gegooid en door de heftige blessure moest ze naar huis. In de aftertalk blikt Esmee terug op alles wat er is gebeurd en laat ze haar licht schijnen op de andere kandidaten. Ze wil graag uitleggen waarom ze Michella Kox een schijtwijf vindt, ze heeft ook weinig goeds te zeggen over Louisa en veel andere mensen uit haar team vond ze nep. Bekijk de video met Esmee van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is te streamen bij Videoland. Echte meisjes in de Jungle: Louisa in heftig gevecht met Esmée Bekijk deze video » Echte Meisjes in de Jungle: Esmee maakt Louisa belachelijk en begint te gooien Bekijk deze video »
TV :
Echte meisjes in de jungle: Esmee legt uit waarom ze Michella Kox een 'schijtwijf' vindt

Actuele video's

Meer actuele video's