Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden

Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden

Het is genieten geblazen van de kersverse echtparen in 'Married At First Sight'. Maar naast dat de deelnemers hun partner niet voor het kiezen hebben, kunnen ze ook niet kiezen voor hun schoonfamilie. Soms valt het mee en soms komt er een wervelwind aan uiterst kritische vragen... En zo kan een schoonmoeder een bedreiging vormen voor een gelukkig huwelijk, meent gelukspsycholoog Josje Smeets.

Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden Het is genieten geblazen van de kersverse echtparen in 'Married At First Sight'. Maar naast dat de deelnemers hun partner niet voor het kiezen hebben, kunnen ze ook niet kiezen voor hun schoonfamilie. Soms valt het mee en soms komt er een wervelwind aan uiterst kritische vragen... En zo kan een schoonmoeder een bedreiging vormen voor een gelukkig huwelijk, meent gelukspsycholoog Josje Smeets. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zie: invloed van de schoonmoeder in MAFS kan een probleem worden

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV