Karim in Lang Leve De Liefde: ''Ik heb nog niet eens naar je kont gekeken''

Karim in Lang Leve De Liefde: ''Ik heb nog niet eens naar je kont gekeken''

Karim en Anouk zijn elkaar net aan het leren kennen tijdens Lang Leve De Liefde. Ze zijn duidelijk nog in de begin fase van het daten. 'Ik heb nog nieteens naar je kont gekeken, maar naar je borsten heb ik wel even bestudeerd hoor' zegt Karim tegen Anouk.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Karim in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ''Ik heb nog niet eens naar je <em>kont</em> gekeken'' Karim en Anouk zijn elkaar net aan het leren kennen tijdens Lang Leve De Liefde. Ze zijn duidelijk nog in de begin fase van het daten. 'Ik heb nog nieteens naar je kont gekeken, maar naar je borsten heb ik wel even bestudeerd hoor' zegt Karim tegen Anouk. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's