Vrijdag in Het water komt: 'Dit vergeet ik nooit meer' (video)

Vrijdag in Het water komt: 'Dit vergeet ik nooit meer' (video)

Vrijdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van de NPO2-kijkcijferhit Het water komt op het programma. Hierin zien we opnieuw de heftige verhalen van direct betrokkenen: 'Dat heeft ze voor haar ogen zien gebeuren. Dat vergeet ik mijn leven lang nooit meer.' Bekijk de eerste beelden uit de uitzending van vanavond hieronder.

Vrijdag in <em>Het water komt</em>: 'Dit vergeet ik nooit meer' (video) Vrijdagavond staat er weer een nieuwe aflevering van de NPO2-kijkcijferhit Het water komt op het programma. Hierin zien we opnieuw de heftige verhalen van direct betrokkenen: 'Dat heeft ze voor haar ogen zien gebeuren. Dat vergeet ik mijn leven lang nooit meer.' Bekijk de eerste beelden uit de uitzending van vanavond hieronder. Het water komt is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Het water komt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Andre Hazes bij Jinek: 'Geen contact met zielige Rachel' (video) Bekijk deze video » DNA Singers: kunnen de broers van Nick Schilder net zo goed zingen? Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Het water komt: 'Dit vergeet ik nooit meer' (video)

Het water komt is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Het water komt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV