Clarice Stenger: 'Kroongetuige Nabil B. leidt eenzaam bestaan in cel' (video)

Clarice Stenger: 'Kroongetuige Nabil B. leidt eenzaam bestaan in cel' (video)

Vrijdag 20 januari 2023 om 20:29

<em>Clarice Stenger</em>: 'Kroongetuige Nabil B. leidt eenzaam bestaan in cel' (video) Nabil B. was - naar eigen zeggen - onderdeel van het vermeende moordcommando van Ridouan Taghi en talloze medeverdachten. Maar B. stapte over naar Justitie, verklaarde over zijn oude partners in crime en werd kroongetuige. Dat kwam niet alleen hem duur te staan. Vandaag, ruim vijf jaar na het sluiten van de deal, werden een aantal mensen bijzonder gemist tijdens een beladen zitting. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de rechtszaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Clarice Stenger: 'Kroongetuige Nabil B. leidt eenzaam bestaan in cel' (video)

Nabil B. was - naar eigen zeggen - onderdeel van het vermeende moordcommando van Ridouan Taghi en talloze medeverdachten. Maar B. stapte over naar Justitie, verklaarde over zijn oude partners in crime en werd kroongetuige. Dat kwam niet alleen hem duur te staan. Vandaag, ruim vijf jaar na het sluiten van de deal, werden een aantal mensen bijzonder gemist tijdens een beladen zitting. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de rechtszaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's