Herman Brusselmans over snuivend Goldband-lid: 'Belachelijke eikel' (video)

Herman Brusselmans over snuivend Goldband-lid: 'Belachelijke eikel' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 20 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Herman Brusselmans over snuivend <em>Goldband</em>-lid: 'Belachelijke eikel' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 20 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er gaat op Twitter een filmpje rond met Goldband-zanger Milo Driessen (29) in de hoofdrol. Op de beelden is te zien dat hij een witte poeder opsnuift. Aan de talkshowstafels gaat men ervan uit dat het cocaïne is. Herman Brusselmans noemt de zanger een 'belachelijke eikel' in HLF8. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er gaat op Twitter een filmpje rond met Goldband-zanger Milo Driessen (29) in de hoofdrol. Op de beelden is te zien dat hij een witte poeder opsnuift. Aan de talkshowstafels gaat men ervan uit dat het cocaïne is. Herman Brusselmans noemt de zanger een 'belachelijke eikel' in HLF8.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's