Johan Derksen wil trio doen in VI-studio: 'Dan schrijven we geschiedenis! (video)

Johan Derksen wil trio doen in VI-studio: 'Dan schrijven we geschiedenis! (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen wil trio doen in <em>VI</em>-studio: 'Dan schrijven we geschiedenis! (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside ging het vrijdag al vrij snel over het favoriete onderwerp van de heren. Hélène Hendriks kreeg in HLF8 van Goedele Liekens een vraag over trio's, en die krijgt ze nu opnieuw. Johan Derksen heeft nog wel een idee om tv-geschiedenis te schrijven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside ging het vrijdag al vrij snel over het favoriete onderwerp van de heren. Hélène Hendriks kreeg in HLF8 van Goedele Liekens een vraag over trio's, en die krijgt ze nu opnieuw. Johan Derksen heeft nog wel een idee om tv-geschiedenis te schrijven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's