Discussie in Vandaag Inside over Berghuis in Klassieker: 'Gewoon thuislaten!' (video)

Discussie in Vandaag Inside over Berghuis in Klassieker: 'Gewoon thuislaten!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Discussie in <em>Vandaag Inside</em> over Berghuis in Klassieker: 'Gewoon thuislaten!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Aanstaande zondag wordt de Klassieker gespeeld tussen Feyenoord en Ajax. Een cruciale wedstrijd voor Ajax-trainer Alfred Schreuder, maar ook voor Steven Berghuis. De oud-Feyenoorder speelt zondag zijn eerste Klassieker voor publiek in het shirt van Ajax. De heren van Vandaag Inside worden het niet eens: moet Ajax Berghuis thuis laten? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aanstaande zondag wordt de Klassieker gespeeld tussen Feyenoord en Ajax. Een cruciale wedstrijd voor Ajax-trainer Alfred Schreuder, maar ook voor Steven Berghuis. De oud-Feyenoorder speelt zondag zijn eerste Klassieker voor publiek in het shirt van Ajax. De heren van Vandaag Inside worden het niet eens: moet Ajax Berghuis thuis laten?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's