Alfred Schreuder breekt in bij Vandaag Inside: 'Wat doe ik hier nog?' (video)

Alfred Schreuder breekt in bij Vandaag Inside: 'Wat doe ik hier nog?' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kan alwéér niet uitpraten in Vandaag Inside. En dit keer is het niet Wilfred Genee die hem onderbreekt...

Alfred Schreuder breekt in bij <em>Vandaag Inside</em>: 'Wat doe ik hier nog?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kan alwéér niet uitpraten in Vandaag Inside. En dit keer is het niet Wilfred Genee die hem onderbreekt... SchreuderAls Johan Derksen iets wil gaan zeggen over Alfred Schreuder, wordt hij ruw onderbroken. En wel door de Ajax-trainer zelf. 'Wat doe ik hier nog?' Je ziet het in bovenstaande video van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Schreuder
Als Johan Derksen iets wil gaan zeggen over Alfred Schreuder, wordt hij ruw onderbroken. En wel door de Ajax-trainer zelf. 'Wat doe ik hier nog?' Je ziet het in bovenstaande video van Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's