Zien: dit zijn de afvallers van Op Zoek Naar van aflevering 5 (video)

Zien: dit zijn de afvallers van Op Zoek Naar van aflevering 5 (video)

Saturday 21 January 2023 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar… van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar… terugkijken op Gids.tv.

Na de spectaculaire vijfde liveshow van Op Zoek Naar moest er afscheid worden genomen van één Danny en één Sandy. Bekijk het afscheid hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: dit zijn de afvallers van <em>Op Zoek Naar</em> van aflevering 5 (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar… van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar… terugkijken op Gids.tv. Na de spectaculaire vijfde liveshow van Op Zoek Naar moest er afscheid worden genomen van één Danny en één Sandy. Bekijk het afscheid hieronder. Lees verder onder de video. AfscheidHelaas moest er afscheid genomen worden van Imahni en Jarno, die na de sing-off de minste stemmen van het publiek kregen. Bekijk hun afscheidsoptreden Summer Nights hierboven. Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar.. terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: dit zijn de afvallers van Op Zoek Naar van aflevering 5 (video)

Afscheid
Helaas moest er afscheid genomen worden van Imahni en Jarno, die na de sing-off de minste stemmen van het publiek kregen. Bekijk hun afscheidsoptreden Summer Nights hierboven.

Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar.. hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar.. terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's