De Slimste Mens: Maarten van Rossem vindt mindfulness lulkoek maar is stiekem best mindful

De Slimste Mens: Maarten van Rossem vindt mindfulness lulkoek maar is stiekem best mindful

Het is mateloos populair en miljoenen mensen over de hele wereld hebben er baat bij: mindfulness. Maarten van Rossem vindt die hele stroming echter maar onzin, of 'lulkoek' zoals hij het noemt: 'Wat je op hebt genoemd is niks anders dan doodnormaal leven. Je zit in een stoel, je hebt een slokje koffie, er is water, je kijkt naar Philip.' Kortom: Maarten zit al behoorlijk in het moment en is daarmee eigenlijk behoorlijk mindful.

Bekijk het fragment van De Slimste Mens, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder

De Slimste Mens: Maarten van Rossem vindt <em>mindfulness</em> lulkoek maar is stiekem best mindful Het is mateloos populair en miljoenen mensen over de hele wereld hebben er baat bij: mindfulness. Maarten van Rossem vindt die hele stroming echter maar onzin, of 'lulkoek' zoals hij het noemt: 'Wat je op hebt genoemd is niks anders dan doodnormaal leven. Je zit in een stoel, je hebt een slokje koffie, er is water, je kijkt naar Philip.' Kortom: Maarten zit al behoorlijk in het moment en is daarmee eigenlijk behoorlijk mindful. Bekijk het fragment van De Slimste Mens, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Maarten van Rossem dist Renze Klamer over mislukken gymnasium Bekijk deze video » Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video) Bekijk deze video »

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV